Vojnův Městec
česky english deutsche
Úvodní stránka » Městys » Firmy a řemeslníci » Půjčovna koloběžek

Půjčovna koloběžek

12.6.2012, Hana Marková

Aleš Římal Dufek si ve Vojnově Městci č. 63 otevřel půjčovnu profesionálních koloběžek. Provozní doba je od pondělí do neděle v době od 8 do 10, od 12 do 14 a od 17 do 19 hodin.

Momentálně mají v domě číslo popisné 63 k dispozici čtyři profesionální koloběžky pro dospělé s nosností do sto padesáti kilogramů. O koupi dalších kusů, i dětských, uvažují do budoucnosti. Koloběžky jsou vybaveny přední a zadní bubnovou brzdou. O bezpečnost při jízdě po komunikaci se stará zadní červený blikač. Půjčují i speciální dětskou sedačku, kterou lze na koloběžku připevnit. Celodenní pronájem koloběžky vyjde na 250 korun, půldenní o stokorunu méně. Vybírána je vratná záloha dva tisíce korun. V ceně půjčovného je zahrnuta helma na hlavu. Chrániče rukou, loktů a kolen jezdcům doporučují, ale ty si musí již každý obstarat sám. Další info na tel.: 774 964 932

Tyto webové stránky využívají soubory cookies pro vylepšení funkcí webových stránek, analýze využívání webových stránek a cílení na návštěvníky stránek.